Over

De gezichten achter
TOP Sport en Dansstudio

Marlous Janssen is sinds 1 april 2021 trotse (mede)eigenaresse van TOP Sport en Dansstudio .


Sinds februari 2020 ben ik woonachtig in Harderwijk. Hiervoor heb ik 6 jaar in Rotterdam gewoond en gestudeerd. Ik heb de opleiding Docent Dans gevolgd en met succes afgerond op Hbo Dansacademie Codarts.


Tijdens de opleiding heb ik vele stages mogen lopen en met de meest uiteenlopende doelgroepen mogen werken.
Waaronder bijvoorbeeld lichamelijk en geestelijk beperkte weeskinderen in China, dementerende ouderen, amateur dansers en leerlingen van de theater en dans vooropleiding.

Tijdens mijn opleiding heb ik mij naast het docentschap in dans ook nog verbreed met 3 fitness opleidingen en een thuisstudie tot gewichtsconsulente. Dit rijtje heb ik in de afgelopen paar jaren nog mogen uitbreiden met de opledingen tot ruitervitaal trainer en Sport performance trainer.

Oorspronkelijk kom ik uit Tiel en voor mijn Hbo opleiding heb ik nog 2 jaar een Mbo dansopleiding gevolgd in Goes, Zeeland.
Zo en toen had ik wel even genoeg gereisd! Maar waarom nu de stap gemaakt om te verhuizen naar Harderwijk? Voor de liefde natuurlijk! En dan valt alles ineens op zijn plek.

Deze mooie sport en dansschool een toekomst mogen geven samen met mijn vriend Bjorn, zorgt ervoor dat mijn plaatje compleet is. Ik mag al mijn passies uitoefenen en delen met hele lieve leerlingen.

Bjorn van Veggel heeft in 2021 ook een stap voor zichzelf gezet!

Na een periode te hebben gewerkt in een High-End Fitness als bedrijfsleider en personal trainer merkte ik dat er behoefte was aan een andere uitdaging. Iets doen waar ik mij het beste bij voel en waar ik de meeste energie uit haal. Met dit in het achterhoofd heb ik samen met Marlous TOP gestart, maar daarnaast houd ik me ook nog druk bezig met mijn eigen bedrijf Ursidae Sport Performance.

Blessurepreventie, Return to Play en Performance training

Een nieuwe uitdaging. Vanuit de ervaring in de High-end fitness heb ik gemerkt dat er vooral veel vraag is naar begeleiding binnen de sport. Er is een grijs gebied tussen sport en de paramedische wereld, waar juist heel veel winst te behalen valt.
Hoe moet ik terug komen op niveau na die enkel blessure? Hoe zorg ik dat ik die enkel blessure juist niet krijg en hoe maak ik die stap in mijn fysiek naar een hoger niveau? Precies in dat grijze gebied ligt onze kennis. Wij helpen je echt in je sport!

Kijk voor meer informatie over Performance trainingen zeker even op de website van Ursideau Sport Performance.