Over

Het gezicht achter TOP Sport en Dansstudio

Mijn naam is Marlous Janssen en sinds 1 april 2021 heb ik de toenmalige DansFabriek SILK over mogen nemen van de oprichtster Renate Goossensen.


Sinds februari 2020 ben ik woonachtig in Harderwijk. Hiervoor heb ik 6 jaar in Rotterdam gewoond en gestudeerd. Ik heb de opleiding Docent Dans gevolgd en met succes afgerond op Hbo Dansacademie Codarts.


Tijdens de opleiding heb ik vele stages mogen lopen en met de meest uiteenlopende doelgroepen mogen werken.
Waaronder bijvoorbeeld lichamelijk en geestelijk beperkte weeskinderen in China, dementerende ouderen, amateur dansers en leerlingen van de theater en dans vooropleiding.

Tijdens mijn opleiding heb ik mij naast het docentschap in dans ook nog verbreed met 3 fitness opleidingen en een thuisstudie tot gewichtsconsulente.

Oorspronkelijk kom ik uit Tiel en voor mijn Hbo opleiding heb ik nog 2 jaar een Mbo dansopleiding gevolgd in Goes, Zeeland.
Zo en toen had ik wel even genoeg gereisd! Maar waarom nu de stap gemaakt om te verhuizen naar Harderwijk? Voor de liefde natuurlijk! En dan valt alles ineens op zijn plek.

Deze mooie dansschool een toekomst mogen geven naast mijn andere eigen bedrijf, MB Sport & Performance, zorgt ervoor dat mijn plaatje compleet is. Ik mag al mijn passies uitoefenen en delen met hele lieve leerlingen.

Wil je mij beter leren kennen? Kom dan gerust een keer een gratis proefles volgen!